ریتمو ورود / ثبت‌نام

حریم خصوصی ریتمو

آخرین به‌روزرسانی: ۱۰ مهر ۱۴۰۵

چه چیزهایی نگه می‌داریم

دسترسی‌های اپ اندروید

چه کسی چه می‌بیند

چیزهایی که نمی‌کنیم

حذف اطلاعات

هر آهنگ یا فهرست پخش را هر وقت بخواهی از داخل اپ حذف می‌کنی و فایلش از سرور پاک می‌شود.

برای حذف کامل حساب و همه‌ی اطلاعاتش، در اپ به تنظیمات ← حذف حساب کاربری برو و با رمز عبورت تأیید کن. حساب همان لحظه حذف می‌شود و فایل‌های موسیقی‌ات حداکثر ظرف چند ساعت از سرور پاک می‌شوند. اگر به اپ دسترسی نداری با ما تماس بگیر. همه‌ی جزئیات در صفحه‌ی حذف حساب کاربری آمده است.

پس از حذف حساب، سابقهٔ تغییر نشان تأیید فقط با شناسهٔ حساب و مدیر، بدون ایمیل یا فایل‌های موسیقی، برای ثبت اقدامات مدیریتی باقی می‌ماند.